Kurzy akreditované MPSV CŽV pro sociální pracovníky

01. 10. 2021

ETS nabízí kurzy celoživotního vzdělávání pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách akreditované při Ministerstvu práce a sociálních věcí k dalšímu vzdělávání dle §116 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Kvalita kurzů plyne z mnohaletých zkušeností vyučujících, kteří své téma pravidelně přednáší studentům sociální práce. Vedle sociální práce se účastníci mohou těšit na pastoraci a integraci služby s křesťanskou vírou.

Ceník: pdf

Přihláška: pdf doc

Poskytovatelé sociálních služeb, kteří mají zájem o kurz pro své pracovníky, nechť se obrátí na administrátora těchto kurzů, kterým je Mgr. Bc. Libor Duchek. Nabízené kurzy probíhají v prostorách ETS nebo po dohodě v prostorách zajištěných objednatelem.

Sociální pracovníci a pracovníci v sociálních službách, kteří hledají vhodný kurz pro sebe, mohou najít aktuálně vypsané kurzy v nabídce. Nabídka kurzů zahrnuje všechny kurzy vypisované na ETS pro veřejnost. Při MPSV jsou však akreditovány pouze kurzy uvedené výše na této stránce. Pokud vybraný kurz není právě otevřen, obraťte se na administrátora.

Více viz fotogalerie pod článkem